Kosten

Ik ben in opleiding bij Groundwork: https://www.groundwork.nl. Ik werk onder begeleiding van een supervisor.  Uiteraard worden al je gegevens met de grootst mogelijke zorg voor je privacy behandeld, zie hieronder voor het volledige Privacy document.

Ik reken, omdat ik in opleiding ben, nog geen volledig tarief.

Het tarief voor een gesprek van een uur is 65 euro.

 

Als de kosten je belemmeren hulp te zoeken, neem dan contact op, dan kunnen we kijken wat mogelijk is.

Begeleiding en kwaliteitsborging

Omdat ik in opleiding ben, werk ik onder begeleiding van een ervaren supervisor. Deze kijkt mee in hoe ik werk en als het noodzakelijk is om je toch door te verwijzen, gaat dat in overleg met deze supervisor.

Om deze reden is het noodzakelijk dat ik video opnames maak van de gesprekken die ik met je heb. Deze opnames gebruik ik om mijn eigen professionaliteit te versterken en om stukjes hiervan (geanonimiseerd) in te brengen in supervisie. Alle opnames worden na het afronden van de opleiding vernietigd.

Voor het maken van deze video opnames vraag ik toestemming aan jou als cliënt. 

Hieronder kun je de Algemene voorwaarden en het Privacydocument van Praktijk Hart & Ziel downloaden:

 

Klachten

In het kader van de wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) is praktijk Hart & Ziel aangesloten bij de SCAG, de geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg.

Mocht je een klacht hebben over de handelswijze van de therapeut, schroom dan niet om het gesprek aan te gaan, ik ben graag bereid met je te zoeken naar een oplossing.

Mochten we er niet uitkomen, dan kun je terecht bij de NVPA. Als de inzet van een klachtenfunctionaris de klacht niet heeft opgelost, dan is de klacht voor een oordeel voor te leggen aan de geschillencommissie.