Mijn naam is Gesa van Delft, ik ben getrouwd en moeder van vier (bijna) volwassen kinderen. 

Naast het moeder-zijn werk ik sinds 2006 als jeugdverpleegkundige in de jeugdgezondheidszorg. Ik coach daar ouders van heel jonge kinderen in het ‘ouder-zijn’, met alles wat daarbij komt kijken. En dat is nogal wat! Een kind krijgen kan je leven behoorlijk overhoop halen. Soms komen oude pijn of oude patronen hiermee naar boven. Knap lastig, maar ook een kans om deze pijn of patronen eens in de ogen te zien.

Het werken met mensen in deze situaties riep bij mij een verlangen op om hier meer mee te kunnen, en mensen grondiger te kunnen helpen. Ik deed daarom al een Post HBO Contextuele Hulpverlening, waarin ik veel leerde over hoe relaties in generaties werken. En toen ik op het spoor kwam van de opleiding tot christelijk integratief therapeut bij Groundwork wist ik: dit ambacht wil ik leren! 

 

Wat mij kenmerkt is dat ik nieuwsgierig ben naar wat mensen beweegt, en eigenlijk naar heel veel dingen in het leven. Ik hou van nieuwe plekken, nieuwe dingen en van uitdagingen. Ik hou van schrijven en van lezen, van mensen en van alleen zijn.

Humor vind ik belangrijk! Als je niet af en toe lacht en relativeert, wordt het leven wel erg zwaar... Ook zijn echtheid, luisteren en me verbinden met anderen voor mij belangrijk.

Anderen omschrijven mij als rustig, vriendelijk, empathisch, dat ik goed kan luisteren, creatief, verbindend en betrokken.

 

Ik ben christen en werk vanuit die levensovertuiging. Dat betekent niet dat je christen moet zijn om je bij mij aan te melden voor coaching of therapie, het betekent wel dat dat mijn basis is voor het leven en voor hoe ik werk. 

 

Opleidingen:

- HBO Verpleegkunde (1990-1994)

- Post HBO Contextuele Hulpverlening (2014-2016)

- Groundwork opleiding tot Christelijk Integratief Therapeut (start 2021, nog niet afgerond) 

 

Registraties:

* studentlid NVPA, registratienummer 10516