Simone:

Gesa vind ik een fijn en rustig persoon die goed naar mij luisterde.

Haar handvatten op het gebied van mijn gezinssituatie en mijn werksituatie hebben mij goed geholpen. Daarnaast liet ze mij ook heel bewust zelf nadenken.

 

Lisa:

Ik ben in een periode bij Gesa terecht gekomen waarin mijn wereld op zijn kop stond. Fijn om een luisterend oor te hebben van iemand die daar met een open blik naar kijkt.

De gesprekken met haar en haar woorden hielpen om weer verder te komen in het proces van verwerking. Ook fijn de gesprekken over het geloof en daarin leren waar je waarde in ligt.

Ik kan niet anders zeggen dan dat het mij geholpen heeft om door het proces van verlies en verdriet heen te komen.

 

Esther:

Ik heb een jaar lang een intensieve coaching mogen ontvangen bij Gesa. 

Ik heb dit als een super leerzaam traject ervaren. Ik kan zeggen dat ik van een onzekere naar een zelfverzekerde vrouw ben gegroeid. Ik voelde mij veilig om alles te kunnen delen, ik vond een luisterend oor.

Een sessie afsluiten met gebed heb ik altijd heel fijn en waardevol gevonden.

 

Monique:

Bij Gesa is het veilig.

Ik kwam met een kwetsbare vraag en voelde mij gehoord. Alles mocht er zijn, dat hielp mij in het verkennen. Bedankt voor je luisterend oor, je zachtheid en je open houding.

 

Wendy:

Als drukke vrouw dacht ik eerst geen tijd te hebben voor een coachingstraject, maar op aandringen van mijn zus ben ik gelukkig toch gegaan. Het was een waardevolle investering in mijzelf. Ik heb ervaren dat het fijn is om, in de drukte, een moment te hebben van relaxte reflectie. 'Wat gaat er door mij heen? Wie ben ik? En wie wil ik zijn?' Bij de eerste sessie van Gesa voelde ik me meteen op mijn gemak. Gesa is goed in luisteren, laat stiltes vallen zodat je ruimte voelt om dieper na te denken en ze is goed in scherpe vragen stellen zonder veroordeling. Het heeft mij geholpen meer te mogen komen tot wie ik 'ben; in plaats van wat ik 'doe'.

 

Janet:

De sessies met Gesa hebben mij veel inzichten opgeleverd en praktische handvatten gegeven. Alles in een hele fijne, ongedwongen sfeer. Ik stond zelf aan het roer van mijn traject, met Gesa als gids naast mij. Een deskundige gids, met een rustige en open houding. Iemand die luistert en hoort.

Uit haar vragen en uitleg bleek dat ze goed begreep wat er speelde, waar ik naar op zoek was, wat ik nodig had. Ik ben nog elke dag blij dat ik naar haar toe gegaan ben.

Ik heb zelf geen christelijke achtergrond en het feit dat Gesa vanuit die achtergrond werkt heeft voor mij geen rol in mijn traject gespeeld.

 

Roos:

Bij Gesa voelde ik mij snel op mijn gemak. Ze stelde de juiste vragen en liet me naast het praten ook voelen. Op een vriendelijke en rustige manier heeft ze me weer een stapje verder geholpen.